Oletko myymässä asuntoasi? Tai harkitset asunnon myyntiä?

Asunto Maisteri Oy - paras kumppanisi

Etsitkö kumppania, jolla on vahva ja laaja aluetuntemus ja yli 20-vuoden osaaminen laajasti erilaisissa asumiseen liittyvissä asioissa?

- ajantasainen tieto markkinoiden kehityksestä

- monipuolinen, yli 20-vuoden asuntohallinnoinnin kokemus

- vahva paikallistuntemus yhdistettynä joustavaan asiakaspalveluun

- säästä aikaa ja vaivaa - valitse meidät

Asuntosi myynnin eteneminen

ARVIOKÄYNTI

Ota yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostitse tai nettisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta.

Sovitaan tapaaminen asunnolla. Käymme yhdessä läpi myyntiin liittyvät odotuksesi sekä arvioimme asunnon markkinahinnan. Arviokäynti on maksuton.


TOIMEKSIANTOSOPIMUS

Perehdymme huolellisesti myytävän kohteen taloyhtiöön, selvitämme tulevat peruskorjaukset ja tilaamme kaikki tarvittavat asiakirjat puolestasi myyntiä varten. Kirjaamme yhdessä asuntoa koskevat tiedot ja kartoitamme asunnon varustetason. Valokuvaamme asunnon markkinointia varten ja teemme myynti-ilmoituksesta asuntosi parhaat puolet esiin tuoden.

Laadimme asunnon myyntityötä koskevan toimeksiantosopimuksen. Allekirjoitetun sopimuksen jälkeen voimme ryhtyä heti edistämään asuntonne myyntiä.


MARKKINOINTI

Laadimme asunnosta myynti-ilmoituksen ja liitämme markkinointia tukemaan kuvat asunnosta. Asuntoa markkinoidaan sopimuksen mukaan mm. Oikotiellä, Etuovella tai muulla sovitulla tavalla.


ESITTELYT

Esittelemme asuntoa potentiaalisille ostajille. Järjestämme yleiset asuntoesittelyt ja käymme esittelemässä asuntoa myös asiakkaiden toiveiden pohjalta järjestettävissä yksityisesittelyissä. Haluamme kaikin tavoin edistää asuntosi mahdollisimman nopeaa myyntiä.


TIEDUSTELUT JA ASIAKIRJAT

Vastaamme asuntoa koskeviin tiedusteluihin ja huolehdimme, että mahdolliset ostajat saavat kaipaamansa asiakirjat.


TARJOUSNEUVOTTELUT

Neuvomme ja autamme mahdollisia ostajia tarjousten laatimisessa sekä myyjää hintaneuvotteluissa ja tarjouksiin vastaamisessa. Asuntokaupan osaaminen sekä neuvottelutaidot ovat käyntikorttimme.


ASUNTOKAUPPA

Hoidamme kauppakirjan laadinnan ja huolehdimme muista tarvittavista asuntokaupan valmisteluista. Avustamme sekä sinua että ostajaa asuntokauppaan liittyvissä asioissa ja valvomme, että asuntokauppa sujuu lakien ja asetusten mukaisesti. Sopimusjuridinen osaaminen sekä asuntokaupan ja asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistöjen hallinnan vahva osaaminen takaavat sujuvan asuntokaupan.

Kiinteistövälityksen hinnoitteluperiaatteet

Välityspalkkio kaupasta maksetaan velattomasta hinnasta, olipa sitten kyse asunnosta tai kiinteistöstä.

  • Osakkeiden välityspalkkio 2,8 % + alv 24 % = 3,5 %
  • Kiinteistöjen välityspalkkio 3,8 % + alv 24 % = 4,7 %
  • Arviolausunnot, kauppakirjat ym.osakkeet alk. 250 € + alv 24 %
  • Arviolausunnot, kauppakirjat ym. kiinteistöt alk. 400 € + alv 24 %

Asiakkaiden aidot mielipiteet ovat meille arvokkaita


"Todella ripeästi ja ammattitaidolla hoidetut asuntokaupat. Saimme hyvää ja joustavaa palvelua. Olimme kaikissa vaiheissa hyvin informoituja. Ostaja koki myös samoin. Kiitos todella paljon."

Nina, Vantaa

"Välittäjällä laati nopeasti hyvän ja tehokkaan myyntiesitteen. Hänellä oli heti esteettistä silmää auttaa myyntiä edistävissä toimissa asunnossamme. Ystävällinen ja varma otteissaan. Kaupat sujuivat yli odotusten. Välittäjä hoiti kaupat alusta loppuun ripeästi ja ammattitaidolla."

Jouko, Vantaa


"Nopeat kaupat. Olimme varautuneet jopa pidempään myyntiaikaan, mutta meni vain n. 2 viikkoa toimeksiannosta kauppakirjan allekirjoitukseen. Syvällisesti asunto-osakeyhtiöiden lainalaisuudet tunteva välittäjä. Olemme todella tyytyväisiä."

Terttu ja perhe, Helsinki

"Olipas erilainen palvelu kun suuremmilla välitysfirmoilla joita olemme ennen käyttäneet. Asuntoamme todella nyt markkinoitiin ja esiteltiin. Joustavasti ja aina kun potentiaaliset asiakkaat olivat liikkeellä. Kyllä hänen asunto-osakeyhtiöammattilaisuutensa näkyi kun toimeksiantoon ryhdyttiin. Osaa todella asiansa"

Anna-Maija, Vantaa