Ihmisläheistä isännöintiä ammattitaidolla

Pyydä tarjous isännöinnistä

Ota yhteyttä, kun haluat tarjouksen taloyhtiösi isännöinnistä. Yhteydenottosi voit tehdä puhelimitse tai sähköpostitse. Tapaamme Teidät mielellämme ja kerromme tarkemmin palvelukuvauksestamme. Tulkaa käymään vaikka hallituksen kokoonpanolla niin keskustellaan yhdessä palvelutarpeestanne ja kuinka voisimme olla siinä parhaalla tavalla avuksi.

Asunto Maisteri Oy - Isännöintiä Isolla Sydämellä

Asunto Maisteri Oy on osaava isännöitsijätoimisto, joka korostaa toimintatavassaan
vastuuntuntoisuutta, avoimuutta ja tasapuolisuutta. Periaatteena aina on rakentaa aito yhteistyö isännöitsijäyhtiön ja toimivan hallituksen kanssa. Yhdessä hallituksen kanssa varmistamme myös hyvän kommunikaation toimivuuden yhtiössä. Sovimme yhdessä asiakkaidemme kanssa kuinka taloyhtiötä hoidetaan.

Isännöinnintivastuussa toimimme yhteistyössä taloyhtiön hallituksen kanssa ja huolehdimme taloyhtiön hallinnollisista tehtävistä, siitä että taloyhtiön tiedot ovat ajan tasalla, päätökset tehdään ja kirjataan ajallaan. Pidämme tärkeänä sitä, että tiedottamisen ja yhteistyön periaatteet sovitaan yhdessä hallituksen kanssa. Noudatamme kaikessa toiminnassamme isännöinnin eettisiä ohjeita ja toimimme kaikissa asioissa taloyhtiön parhaaksi.

Asunto Maisteri Oy panostaa asiakaslähtöiseen kiinteistöjen hoidon pitkäjänteiseen
kehittämiseen ja kiinteistöjen arvon säilymiseen. Suhtaudumme suurella sydämellä siihen, että isännöitsijällä on oma tärkeä roolinsa yhtiössä kiinteistöjen viihtyvyyden, kunnon ja arvon kannalta. Kannamme vastuun, joka meille on annettu kannettavaksi omaisuutenne turvaamiseksi.

Toimintaperiaatteemme

Palvelumme on henkilökohtaista, ammattitaitoista ja paikallista, koska tiedämme, että sillä on merkitystä. Me tuomme Teille myös digitalisaation hyödyt sekä taloudelliset hyödyt - omia valmiuksianne mukaillen.

Kaikilla asiakkaillamme on käytössä omat sivustot, joista on näkymä taloyhtiön kirjanpitoon, sopimuksiin, asiakirjojen arkistokantaan, pöytäkirjoihin ym. Asiakkaillamme on käytössä myös oma Asunto Maisteri applikaatio, jonka asiakkaamme voivat ladata maksutta matkapuhelimensa mobiilikaupasta. Palveluun kirjaudutaan asiakastunnuksilla.

Noudatamme isännöinnin eettisiä ohjeita toiminnassamme

Asunto Maisteri Oy on isännöintiliiton jäsenyritys.

Hyvä isännöintitapa - Isännöinnin eettiset ohjeet korostavat avoimuutta ja luovat perustan hyvälle yhteistyölle.

Me noudatamme kaikessa omassa toiminnassamme hyvää isännöintitapaa sekä isännöinnin eettisiä ohjeita.

Olemme luotettava kotimainen isännöintikumppani asunto-osakeyhtiöllenne. Maksamme verot Suomeen 100 %:sti ja kuulumme myös Tilaajavastuu.fi-palveluun.

Asunto Maisteri Oy:n isännöintipalvelut Sinun parhaaksesi

Meille kotisi on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Haluamme varmistaa kanssanne sujuvan arjen ja onnistuneet kunnossapitohankkeet ja vakaan taloudenpidon. Isännöimissämme kohteissa haluamme varmistaa, että kaikki saavat onnistuneet puitteet asumiselle ja elämiselle. Taloudellisen ja laadukkaan asumisen jatkuva varmistaminen on meille tärkeä asia.

Asunto Maisteri Oy panostaa asiakaslähtöiseen kiinteistöjen hoidon pitkäjänteiseen kehittämiseen ja kiinteistöjen arvon säilymiseen. Suhtaudumme suurella sydämellä siihen, että isännöitsijällä on oma tärkeä roolinsa yhtiössä kiinteistöjen viihtyvyyden, kunnon ja arvon kannalta.

Asiakkaalle nimetty vastuuisännöitsijämme on helposti hallituksen ja osakkaiden tavoitettavissa. Isännöitsijän aikaresurssit on mitoitettu siten, että aikaa talon asioiden hoitamiselle jää riittävästi. Vuotuiset aktiviteetit sovimme yhdessä. Isännöitsijä viestii hallitukselle sekä osakkaille aktiivisesti yhtiön asioista.

Haluamme tarjota isännöintialan parasta asiakaskokemusta.

Teknisen isännöinnin palvelut meiltä InHouse-palveluna

Kiinteistön kunnosta kannattaa pitää hyvää huolta. Pitkäjänteisellä ja suunnitelmallisella kiinteistönhoidolla lisätään sekä asumismukavuutta että asuntojen arvoa.

Tarjoamme asiakkailleen teknisen isännöinnin palveluja – rautaisella ammattitaidolla.

Teknisen isännöinnin palveluja voidaan ostaa myös erillisinä. Tekninen isännöitsijämme on sekä taloyhtiöiden että yksittäisten osakkaiden käytettävissä esimerkiksi huoneistoremonteissa. Kysy lisää asiakaspalvelustamme (info@asuntomaisteri.fi).