Kirjaudu taloyhtiösi asiakassivuille

Tarjoamme toiminnan todellista läpinäkyvyyttä

Taloyhtiösivut on taloyhtiösi omat nettisivut, joilla pääset seuraamaan yhtiösi ajantasaisen tilanteen mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Kaikilla asiakkaillamme palvelupakettiin kuuluu omat asiakassivustot.

Sivuille pääset kirjautumaan tunnuksilla, jotka olet saanut meiltä.

Meille on tärkeää edistää isännöinnin läpinäkyvyyttä ja viestintää tuomalla Sinulle mahdollisuuden seurata taloyhtiön asioiden etenemistä sekä päästä asiakirjoihin käsiksi Internetin välityksellä taloyhtiön omilla sivuilla. Tarjoamme hallitukselle tehokkaat tavat viestiä ja johtaa taloyhtiötä nykyaikaisimmalla tavalla!

Digitaalisuus takaa läpinäkyvyyden

Digitaalisuus tuo ajankohtaista tietoa!

Me teemme asioinnista helppoa yhdistämällä henkilökohtaisen ja digitaalisten palveluiden parhaat puolet. Haluamme opastaa ja auttaa asiakkaitamme hyötymään nykyaikaisista menetelmistä.

Palveluumme kuuluu myös taloyhtiön omat internetsivut. Niiden avulla voimme tiedottaa taloyhtiötänne koskevista ajankohtaisista asioista nopeammin ja tehokkaammin. Tämän lisäksi asukkaat, osakkaat ja hallitus pääsevät suoraan tekemään ilmoituksia ja tilauksia aukioloajoistamme riippumatta. Se mahdollistaa myös tehokkaamman taloyhtiön sisäisen viestinnän hallituksen, asukkaiden ja osakkaiden välillä. Taloyhtiön historiatieto kasvattaa myös taloyhtiön arvoa. Kaikkien yhtiöiden sivustoilla on huomioitu myös jatkuva ja tasapuolinen osallistaminen yhtiöissä. Kuka tahansa yhtiössä - olitpa osakas tai vuokralainen - voi tehdä aloitteita omilla sivustoillaan ja tuoda asioita keskusteluun. Hyvät ideat poimitaan jatkovalmisteluun ja tehdään todeksi.

Palvelu on turvallista, koska tietoturva on meille tärkeää ja se on huomioitu salatun yhteyden avulla. Tuotamme jatkuvasti ajantasaista tietoa suojatulle taloyhtiösivuille, josta hallituksen on helppo seurata isännöitsijän työtä taloyhtiön hyväksi. Taloyhtiösivuilta hallitus pääsee näkemään esimerkiksi yhtiön tiliotteet, ostolaskut, reskontran, kirjanpidon tositteet ja juoksevan hallinnon paperit.

Ei enää yllätyksiä, kuinka taloyhtiötänne johdetaan. Sopimukset ovat tärkeä johtamisväline ja yhtiön keskeiset sopimukset ovat kaiken aikaa taloyhtiön hallituksen saatavilla ja selailtavissa 24/7/365.

Asiakkaillamme on käytössä myös mobiiliapplikaatio

Sen lisäksi, että asiakkaillamme on käytössä omat taloyhtiön nettisivustot eri käyttäjänäkymillä - lataa myös matkapuhelimeesi sovelluskaupasta MAKSUTON applikaatio.

Löydät taloyhtiösi kirjautumissivut etsimällä applikaatio hakusanalla: Asunto Maisteri Oy ja kirjaudu sisään.

Johdamme taloyhtiötänne kokonaisuutena

Meidän kautta saat kirjanpidon, isännöinnin hallinnon ja viestintäratkaisut kaikille asukkaille. Lisäksi meillä on laaja verkosto asiantuntijoihin, joiden avulla hallitus saa käyttöön asiantuntevaa palvelua. Olemme aidosti kokonaisvaltainen isännöintitoimisto, jonka ajatuksena on tarjota parhaat ratkaisut taloyhtiölle.