PUTKIREMONTTI

Putkiremontti on normaali kiinteistön kunnossapitoon kuuluva toimenpide, jossa uusitaan tai kunnostetaan talon vesi- ja viemärijärjestelmä. Usein kunnostetaan myös kylpyhuoneet. Lisäksi voidaan parantaa kiinteistön energiatehokkuutta ja asumisviihtyvyyttä. Kun remontti toteutetaan ajallaan, vältytään turhilta vahingoilta.

‍Rakennukseniän lisäksi putkiremontin ajankohtaan vaikuttavat pesutilojen kunto sekälisääntyneet tukokset ja vuodot. Putkiremontin hinta määräytyy remontinlaauuden, toteutustavan ja materiaalien mukaan. Usein putkiremontin yhteydessäkunnostetaan myös kylpyhuoneita ja taloyhtiön yhteisiä tiloja, jolloinkustannukset luonnollisesti nousevat.

Tärkeintä on muistaa, että jokainen remontti on yksilö. Vaihtelua on paljon. Se, mikä sopii yhdelle taloyhtiölle, ei välttämättä käy toiselle. Isännöitsijämme ovat kokeneita myös erilaisissa lvis-urakkakokonaisuuksia läpivieneitä asiakaskohteissamme. Kilpailutamme teille juuri oikean toimijan kohteeseenne laajojen verkostojemme kautta.

Nostamme esille tähän yhden laajan hankkeen.Kaikki isomman mittakaavan tai suppeammatkin toteutukset onnistuvat meiltä projektina:

Laajan putkiremontin kokonaisuus esimerkkinä asiakaskohteessamme:

REFERENSSIKOHDE 1

kohteen rakennusvuosi
1964
kohteen talotyyppi
1kerrostalo
sijainti
Helsingissä
kilpailutusprosessi
hallitus/ulkopuolinen rakennuttajatoimisto
projektijohto
ulkopuolinen rakennuttajatoimisto
valvonta
ulkopuolinenrakennuttajatoimisto
urakka
Laaja ulkovaippaa koskeva remontti ja putkiremontti
Linjasaneerauksen kokonaisuus pääpiirteittäin
Julkisivuremontinkokonaisuus pääpiirteittäin
Unikkotie 13, 01300 Vantaa
Y-tunnus 2772117-4
info@asuntomaisteri.fi
Puhelin 050 472 1688 / asiakaspalvelu

Avoinna
MA-TO klo 9-16
PE klo 9-15