Asunto Maisteri on Vuoden Viestijä 2019

Osuria (ent.Taloyhtio.Info) on Suomen suurin ja johtava isännöitsijätoimiston sähköisen asioinnin työkalu asukasviestinnän ja informaation välityksen hoitamiseen verkossa. Jo lähes 150 suomalaista isännöitsijätoimistoa on valinnut työkalukseen Osurian. Palvelukanavassa on jo lähes 8000 taloyhtiötä ja käyttäjiä lähes 500 000.

Vuoden Viestijä 2019 kilpailu järjestettiin kaikkien Osuria-palvelua valtakunnallisesti käyttävien isännöintiyritysten kesken. Vuoden aikana aktiivisimmin sähköistä asiointikanavaa käyttänyt isännöintitoimisto palkittiin. Osurian käyttöastetta on seurattu kuukausittain ja aktiivisuus palkitaan vuosittain.

Vuoden Viestijä 2019 on Vantaalainen isännöintitoimisto Asunto Maisteri Oy.

”Voitto on hieno asia ja osoittaa palvelulupauksemme asiakkaillemme realisoituneen. Viestimme aktiivisesti asiakkaillemme ja digitalisaatio on jo meillä, josta monet vielä vasta haaveilevat.”, Asunto Maisteri Oy:n toimitusjohtaja Katja Pesonen tiivistää.

”Asumisviihtyvyyteen vaikuttaa mahdollisuus olla ajan tasalla taloyhtiön asioista sekä hoitaa asumiseen liittyvät asiat riippumatta paikasta ja ajankohdasta. Tarjoamme tähän
asiakkaillemme modernin työkalun, Osurian”, toteaa Osurian toimitusjohtaja
Tuomas Saarelainen
.

”Digitaalisuus nostaa isännöinnin tehokkuutta, säästää aikaa ja taloyhtiön kustannuksia sekä
antaa mahdollisuuden kilpailukykyiselle hinnoittelulle”, Asunto Maisteri Oy:n toimitusjohtaja Katja Pesonen korostaa. Asunto Maisteri Oy:n koko liiketoimintamallin perusajatus on alusta saakka perustunut mahdollisimman laajaan tiedon avoimuuteen ja digitalisaatioon sekä paperittoman toimiston ja hallinnon toteuttamiseen. Tämä Osuria-työkalu soveltui siihen
varsin hyvin.

Asunto Maisteri Oy käyttää Osuria-palvelua asiakkailleen kaikilla tarjolla olevilla mahdollisilla tavoilla: ”Muun muassa hallitustyöskentely, hallituksen kalenterin käyttö, talouden ajantasainen seuranta, kokousasiakirjat ja tilintarkastus nojaavat tiiviisti uuteen toimintamalliin ja tehostuivat huomattavasti entisestään. Asiakkaiden käytössä on myös sähköisestä asiointikanavasta Asunto Maisteri Oy:n oma mobiilisovellus”, Pesonen korostaa.

Asunto Maisteri Oy:n isännöimä taloyhtiö Asunto-osakeyhtiö Säästöpyrstö voitti valtakunnallisen Suomen Paras Taloyhtiö 2019 kilpailun, jossa yhtenä merkittävänä kiiteltynä
ansiona oli onnistunut ja moderni monikanavaviestintä. ”Myös tässä meidän
isännöimässä Suomen Parhaassa Taloyhtiössä Osuriaa käytetään monipuolisesti
ja aktiivisesti”, Pesonen iloitsee.

”Meillä taloyhtiöiden hallitukset voivat johtaa tiedolla. Sähköisen asiointikanavan kautta
hallituksen jäsenillä on ns. arkisto näkymät kokouksien pöytäkirjoihin useilta vuosilta, kaikkiin sopimuksiin, urakka-asiakirjoihin ja kunnossapitosuunnitelmiin, säännöksiin ja ohjeisiin jne.” Pesonen luettelee. Pesonen korostaa, että talouden kaikki raportit ovat taloyhtiöiden hallituksien selattavissa myös taloyhtiön omien sähköisten asiointikanavien kautta. Talossa asuville vuokralaisille on myös oma näkymä, josta he saavat tietoa ajantasaisesti myös mitä yhtiössä tapahtuu. Tilintarkastaja voi tarkastaa myös joustavasti yhtiön talouden omilla tunnuksillaan ajasta ja paikasta riippumatta.

”Kyllä tässä voi aivan selvästi todeta, että tämä on onnistumista yhdessä. Järjestelmä on
toimiva ja se antaa käyttäjälleen mahdollisuudet tuoda lisäarvoa asiakkailleen. Näinhän se pitäisi aina ollakin. Win-win tilanne kuten sanotaan. Tässä se myös aidosti toteutuu. Me haluamme ja aiomme olla jatkossakin isännöintialan aktiivinen kehittäjä. Se on luonnollisestikin etu meidän asiakkaillemme, että olemme kehityksen kärjessä”, Pesonen toteaa.

LISÄTIEDOT

Osuria (ent. Taloyhtiö.info) toimitusjohtaja Tuomas Saarelainen, p. 040 727 5183

Asunto Maisteri Oy:n toimitusjohtaja Katja Pesonen, p. 040 722 0580