Yhteistyökumppanimme tuovat lisäarvoa asiakkaillemme

Meillä on lukuisia yhteistyökumppaneita, joista esittelemme tällä sivuilla muutamia. Tämän päivän muuttuvassa maailmassa kukaan ei toimi yksin.

Hyvistä kumppaneistamme ja toimivasta kumppaniverkostostamme hyötyvät ensisijaisesti omat asiakkaamme, joiden etua me voimme hoitaa paljon paremmin. Kumppaniverkoston toiminnasta ja hallinnasta vastaa Asunto Maisteri Oy.

Kilpailutamme myös jatkuvasti eri alojen toimijoita ja teemme puitesopimuksia, jolloin valmiiksi sovituista alennuksista hyötyvät taloyhtiöiden lisäksi myös meidän isännöitävänä olevien taloyhtiöiden asukkaat. Näitä puitesopimuksia teemme jatkuvasti esim. lukkoliikkeiden, sähköliikkeiden ja lvi-liikkeiden kanssa.


ISÄNNÖINTILIITTO

Asunto Maisteri Oy on Isännöintiliiton jäsen.

Isännöintiliitto tekee pitkäjänteistä vaikuttamistyötä jäsentensä ja hyvän isännöinnin puolesta. Isännöintiliiton vaikuttamistyön tarkoitus on tuoda esille hyvän isännöinnin merkitystä.

Henkilökuntamme kouluttautuu ja verkostoituu säännöllisesti isännöintiliiton tilaisuuksissa ja on tarjonnut asiantuntemustaan myös liiton sähköisten palveluiden kehittämiseen alan yleisen kehittämisen edistämiseksi.

KIINTEISTÖLIITTO

Kiinteistöliitto on kiinteistönomistajien edunvalvoja, kiinteistöalan asiantuntija ja alan johtava vaikuttaja. Kiinteistöliittoon kuuluu asunto-osakeyhtiöitä, kiinteistöosakeyhtiöitä, asuinvuokratalojen omistajia sekä vuokranantajia.

Kiinteistöliiton jäsenillä on käytössään alan tuorein tieto ja kiinteistöalaan erikoistuneiden asiantuntijoiden palvelut. Kiinteistöliitto tekee aktiivisesti tutkimus- ja kehitystyötä.

VANTAAN YRITTÄJÄT

Asunto Maisteri Oy on Suomen yrittäjäjärjestön Vantaan Yrittäjät ry:n jäsen.

Vantaan Yrittäjät on yrittäjien oma yhdistys. Vantaan Yrittäjiin kuuluu noin 2000 yrittäjää. Jäseninä on pieniä ja keskisuuria yrityksiä monilta eri toimialoilta. Vantaan Yrittäjät vaikuttaa yrittäjyyden paikallisiin edellytyksiin.

TILAAJAVASTUU.FI -PALVELU

Asunto Maisteri Oy on tilaajavastuu.fi palvelun käyttäjä.

Asunto Maisteri Oy:n yrityksen tiedot voitte aina käydä reaaliaikaisesti katsomassa Tilaajavastuu.fi-palvelussa. Meille on tärkeää, että asiakasvastuullisena osoitamme myös oman yrityksemme velvollisuuksien olevan asianmukaisesti hoidettuja.

KAUPPAKAMARI

Asunto Maisteri Oy on Kauppakamarin jäsen.

Keskuskauppakamarin tarkoitus on vaikuttaminen yritysten puolesta. Keskuskauppakamari varmistaa, että yritysten ääni kuuluu, kun tärkeitä yhteiskunnallisia päätöksiä tehdään. Kun yrityksen ääni kuuluu, tarkoittaa se myös lisäarvoa asiakkaillemme.

ST1

Luotamme, että oman alansa merkittävänä kehittäjänä ja vakaavaraisena yhtiönä tunnettu St1 pystyy tarjoamaan kaikkiin taloyhtiöihin kustannustehokkaan ja toimivan lämmitysjärjestelmän. St1 on myös vakaavarainen markkinatoimija ja pystyy tarvittaessa vastaavaan laitteistaan koko takuuajan - toimittaa huollon ja varaosat vielä takuuajan jälkeenkin. Me Asunto Maisteri Oy:llä varmistamme laitteiden toimivuuden yhdessä laitetoimittajan kanssa. Kumppanuudella turvataan pidemmän aikavälin säästöt lämmitysjärjestelmän kautta asiakkaillemme.

TALON TILIPALVELU OY

Asunto Maisteri Oy:n taloyhtiöasiakkaiden kirjanpidon palvelut tuottaa InHouse-palveluna Talon Tilipalvelu Oy, jolla on jo yli 10 vuoden kokemus alalta ja ammattitaitoiset työntekijät yli 30 vuoden kokemuksella.”

Taloushallintomme ja kirjanpitomme on 100 %:sti digitaalista ja talouden raportonti on aina ajantasaista.