Avoimuus ja 24/7/365 - näkymä kaikkeen

Pöytäkirjat (yhtiökokous, hallitus, urakat, ym)
Sähköinen arkistokanta
Sopimukset ( kaikki mitä yhtiöllä on)
Kirjanpito – talousarviovertailu, tuloslaskelma, tase, päiväkirja, pääkirja, tositepäiväkirja, tositepääkirja, ym. ››› klikkaa laskuja myöten kaikki auki (hallituksen näkymä)
Urakkakansiot, projektit
Sähköiset rakennuspiirrokset
Keskustelupalsta osakkaille, asukkaille
Sähköinen ilmoitustaulu
Sähköinen aloitelaatikko, ym.

Kirjaudu taloyhtiösi asiakassivuille

Tarjoamme toiminnan todellista läpinäkyvyyttä

Taloyhtiösivut on taloyhtiösi omat nettisivut, joilla pääset seuraamaan yhtiösi ajantasaisen tilanteen mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Kaikilla asiakkaillamme palvelupakettiin kuuluu omat asiakassivustot.

Sivuille pääset kirjautumaan tunnuksilla, jotka olet saanut meiltä.

Meille on tärkeää edistää isännöinnin läpinäkyvyyttä ja viestintää tuomalla Sinulle mahdollisuuden seurata taloyhtiön asioiden etenemistä sekä päästä asiakirjoihin käsiksi Internetin välityksellä taloyhtiön omilla sivuilla. Tarjoamme hallitukselle tehokkaat tavat viestiä ja johtaa taloyhtiötä nykyaikaisimmalla tavalla!

Tällä linkillä sisään omille sivuillemme
– vain tietty, jos on tunnarit

Digitaalisuus takaa läpinäkyvyyden ja tiedon ajantasaisuuden

Me teemme asioinnista helppoa yhdistämällä henkilökohtaisen ja digitaalisten palveluiden parhaat puolet. Haluamme opastaa ja auttaa asiakkaitamme hyötymään nykyaikaisista menetelmistä. Palveluumme kuuluu myös taloyhtiön omat internetsivut. Niiden avulla voimme tiedottaa taloyhtiötänne koskevista ajankohtaisista asioista nopeammin ja tehokkaammin. Tämän lisäksi asukkaat, osakkaat ja hallitus pääsevät suoraan tekemään ilmoituksia ja tilauksia aukioloajoistamme riippumatta. Se mahdollistaa myös tehokkaamman taloyhtiön sisäisen viestinnän hallituksen, asukkaiden ja osakkaiden välillä. Taloyhtiön historiatieto kasvattaa myös taloyhtiön arvoa. Kaikkien yhtiöiden sivustoilla on huomioitu myös jatkuva ja tasapuolinen osallistaminen yhtiöissä.

Kuka tahansa yhtiössä - olitpa osakas tai vuokralainen - voi tehdä aloitteita omilla sivustoillaan ja tuoda asioita keskusteluun. Hyvät ideat poimitaan jatkovalmisteluun ja tehdään todeksi.Palvelu on turvallista, koska tietoturva on meille tärkeää ja se on huomioitu salatun yhteyden avulla. Tuotamme jatkuvasti ajantasaista tietoa suojatulle taloyhtiösivuille, josta hallituksen on helppo seurata isännöitsijän työtä taloyhtiön hyväksi. Taloyhtiösivuilta hallitus pääsee näkemään esimerkiksi yhtiön tiliotteet, ostolaskut, reskontran, kirjanpidon tositteet ja juoksevan hallinnon paperit.Ei enää yllätyksiä, kuinka taloyhtiötänne johdetaan. Sopimukset ovat tärkeä johtamisväline ja yhtiön keskeiset sopimukset ovat kaiken aikaa taloyhtiön hallituksen saatavilla ja selailtavissa 24/7/365.

Asiakkaillamme on käytössä myös mobiiliapplikaatio

Sen lisäksi, että asiakkaillamme on käytössä omat taloyhtiön nettisivustot eri käyttäjänäkymillä - lataa myös matkapuhelimeesi sovelluskaupasta MAKSUTON applikaatio. Löydät taloyhtiösi kirjautumissivut etsimällä applikaatio hakusanalla: Asunto Maisteri Oy ja kirjaudu sisään.

Taloyhtiö mukanasi/taskussasi

Asunto Maisteri Oy on digitalisaation ja tiedon avoimuuden edelläkävijä. Viestintä on meidän kunnia-asiamme. Meidät on palkittu Vuoden Viestijä 2019 ja 2020 palkinnoilla isännöintialan erinomaisesta asiakasviestinnästämme. Viestinnän tapa, välineet, oikea-aikaisuus sekä avoimuus ovat kilpailuvalttimme.

Asunto Maisteri Oy tarjoaa edistyksellisen viestintäkanavan taloyhtiönne käyttöön. Taloyhtiön hallituksen, osakkaiden ja asukkaiden käytössä on sähköinen viestintäjärjestelmä, joka pitää sisällään taloyhtiön omat nettisivut sekä mobiilisovelluksen. Tarkoituksena on saada tarvittava informaatio kaikille osapuolille nopeasti ja vaivattomasti – mutta erityisesti kustannustehokkaasti. Haluamme toteuttaa monikanavaista viestintää yhtiössänne kaikki huomioiden. Omien sivujenne kautta löydätte mm. uusimmat tiedotteet, taloyhtiön asiakirjat ja erilaiset yhtiön dokumentit. Sivustoiltanne voitte tehdä myös ilmoituksia ja tilauksia ympäri vuorokauden.

Palvelun käyttämiseen mobiililaitteilla on tarjolla myös mobiilisovellus, jonka voit ladata ilmaiseksi Google Playsta tai AppStoresta nimellä Asunto Maisteri Oy. Taloyhtiösi palvelut ovat käytettävissä siellä missä sinäkin olet.

Palvelun käyttämiseen mobiililaitteilla on tarjolla myös mobiilisovellus, jonka voit ladata ilmaiseksi Google Playsta tai AppStoresta nimellä Asunto Maisteri Oy. Taloyhtiösi palvelut ovat käytettävissä siellä missä sinäkin olet.

Katso mitä
kaikkea apistä saa?
Unikkotie 13, 01300 Vantaa
Y-tunnus 2772117-4
info@asuntomaisteri.fi
Puhelin 050 472 1688 / asiakaspalvelu

AUKIOLOAJAT
Toimistomme aukioloaika asiakaskäynneille MA-PE klo 10-15

Asiakaspalvelumme puhelinpalvelu on avoinna MA-PE 10-15

Muulloin käytössä digitaaliset palvelut / sähköiset lomakkeet 24/7/365

Huomioithan, että isännöitsijämme ovat paljon myös asiakaskohteissa päivittäin.
Sovithan ennakkoon tapaamisen toimistolle oman isännöitsijäsi kanssa.